Vanhoutte Hein in Zwevegem

 

Over Vanhoutte Hein

Vanhoutte Hein is een bouwfirma uit Zwevegem die een jarenlange ervaring heeft in algemene grondwerken, afbraakwerken en containerverhuur.


Je kan bij Vanhoutte Hein terecht voor het aanleggen van opritten, terrassen, parkings, bestratingswerken enzoverder. Wij leggen vloeren, plaatsen tegels volgens de regels van de kunst en verzorgen ook andere vloerwerken. Wenst u binnenkort een parking of oprit aan te leggen? Kom dan gerust even langs bij Grondwerken Vanhoutte Hein. We zijn gevestigd in Zwevegem (West-Vlaanderen). 

 

Daarnaast kunt u bij Vanhoutte Hein ook terecht voor de huur van een container voor bouwafval. Gaat u verbouwen en wilt u een container huren voor al het bouwafval? Contacteer Vanhoutte Hein uit Zwevegem! 

 

Droomt u van een vijver? Geen probleem! Wij komen uw vijver uitgraven. Wenst u eerder een zwembad aan te leggen in uw tuin? Ook voor het uitgraven van een zwembad bent u Bij Vanhoutte Hein uit Zwevegem aan het juiste adres! De vakman voor grondwerken, containerwerken en vloerwerken in West-Vlaanderen!

Zoekt u een betrouwbare partner die stipt en volgens afspraken werkt? Bel ons dan voor een vrijblijvende offerte.

 

Wij zijn actief in West-Vlaanderen: Zwevegem, Kortrijk, Marke, Deerlijk, Anzegem, Avelgem, Spiere-helkijn, Wevelgem,..

 

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere inlichtingen!

 

Ons BTW-nummer: BE 0478 785 763

Foto's grondwerken

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
Wij zijn actief in West-Vlaanderen: Zwevegem, Kortrijk, Marke, Deerlijk, Anzegem, Avelgem, Spiere-helkijn, Wevelgem,...